MÖTESPLATSEN FÖR BLIVANDE BRÖLLOPSPAR 

Varje år skapas denna stora mötesplats där hela Norrlands bröllopsbransch har möjligheten att nätverka, knyta viktiga kontakter och, framförallt, träffa par som står inför sitt bröllop eller fest. Flera hundra besökare kommer årligen och ni som utställare når hela norra Sveriges marknad. 

Här kan ni sälja produkter och tjänster, ta in bokningar för framtiden, hitta nya samarbeten och marknadsföra ert företag mot en riktad och köpvillig målgrupp.

Det finns ett begränsat antal platser per utställarkategori. Detta för att säkerställa ett stort utbud för besökarna och för att ge de utställare som väljer att vara med på mässan en unik chans att träffa bröllopsparen.

BOKA MONTERPLATS

Sista anmälningsdag för Nordic Wedding Expo i Luleå är 22 december

  Utforma montern på bästa sätt

  Visionen på Nordic Wedding Expo är att ge besökarna något utöver det vanliga. Där är ni som utställare högst delaktiga, och tillsammans kan vi skapa en riktigt lyckad mässa.

  En tilltalande monter lockar fler besökare till just er, vilket ger chansen till fler kunder. Tänk på att det går att få till en effektfull monter med små medel, t.ex. tyger, ljusslingor eller möbler. Många av dekorationerna har ni säkert redan hemma, på kontoret, i butiken, i salongen eller i festlokalen.

  Genom att utnyttja höjden kan bokhyllor, stegar, pelare eller liknande placeras i montern för att bygga ett ”rum”. Montern ska symbolisera företaget, så välj gärna dekor därefter. Försök att ta med ”en bit av verksamheten” till mässan.

  En monter med många objekt i ögonhöjd gör att ni som utställare får ögonkontakt med besökarna och har lättare att ta en första kontakt. Och kom ihåg, det allra viktigaste är ert engagemang och att ni pratar med så många besökare ni kan.

  Observera att monterplatsen inte innehåller några väggar. Därför måste ni som utställare ta med eget material för att skapa er monter.


  VAD INGÅR FÖR UTSTÄLLARE?

  • Monteryta i vald storlek (monterväggar ingår ej)
  • Utställarmingel efter mässan för att sammanfatta dagen och knyta kontakter med branschkollegor
  • 1 st grendosa 230V
  • Utställarlista på www.nordicweddingexpo.se med länkning till egen hemsida
  • Enskilt inlägg om er verksamhet på Instagram (@nordic.wedding.expo)
  • Mässmaterial att publicera på sociala medier
  • Placering angiven på utställarkarta
  • Tillgång till utställarlounge där ni kan slappna av och njuta av kaffe/te, dryck och tilltugg
  • 4 st fribiljetter att dela ut, tävla ut eller sälja vidare till kunder
  • Inredningspaket (bord + stol) kan köpas till (ingår ej)
  • Möjlighet att ha en egen programpunkt på scenen

  ANMÄL ER SOM UTSTÄLLARE HÄR

  Behöver ni ett annat mått på er monter? 

  Maila josefine.ronngren@storyact.se för mer information och pris.


  KLICKA HÄR FÖR ATT BLI UTSTÄLLARE

  DATUM OCH PLATS

  2024-01-28

  Mässans öppettider: 11.00 - 15.00

  Efter stängning arrangeras ett eftermingel endast för utställare (kl 15.00-16.00) där ni som utställare har möjlighet att mingla, knyta kontakter och hitta nya samarbeten, innan det är dags att plocka ihop.

  Mässan arrangeras nu för sjätte gången i Norrland (andra gången i Luleå) och har blivit en given plats för alla som arbetar med eller planerar bröllop.

  BLI UTSTÄLLARE I LULEÅ - KLICKA HÄR!

  VARFÖR STÄLLA UT PÅ MÄSSAN?

  Flera hundra av Norrlands bröllopspar besöker mässan varje år. Det ger en exklusiv chans att visa och sälja era tjänster och produkter till en intresserad kundgrupp.

  Ni har även möjligheten att nätverka och hitta samarbeten med branschkollegor. Vi ser att majoriteten av utställarna har inlett någon form av samarbete efter mässan. 

  NORDIC WEDDING EXPO når en riktad målgrupp med hög budget och stort köpintresse där ni kan träffa dem i olika skeden av deras planering. 

  BLI UTSTÄLLARE

  Kontakta mässarrangören